fbpx

Склад продукції
МІЖНАРОДНІ СТАНДАРТИ і правові аспекти якості та безпеки
БІЛКИ
Під час білкової дієти м’язова маса надійно захищена за рахунок прийому білків високої біологічної цінності. Завдяки їх адекватному надходженню, створюється баланс між споживанням азоту і його виведенням, що при цьому не створює ризику зниження м’язової маси, і втрата ваги відбувається за рахунок використання власних жирових запасів організму.

Кожен пакетик (саше) продукту містить 15 г високоякісного білка.

 

Білок, що міститься в пакетику, виділений з різних харчових джерел: це коров’яче молоко, соя, яйця, горох і зернові. Існує кілька критеріїв по оцінці визначення якості білка.

1 – Хімічний Індекс (ХІ) або амінокислотний скор

2 – Біологічна цінність

3 – Перетравлюваність

4 – Коефіцієнт засвоюваності білка

Біологічна цінність, перевариваемость і засвоюваність білка – це параметри, які дуже важко розрахувати, оскільки вони залежать від «поведінки» амінокислот в організмі. Ці дані можуть бути отримані тільки шляхом клінічних досліджень в природних умовах організму. Тому на увазі об’єктивності існує міжнародна угода про використання Хімічного Індексу (ХІ) в якості референтного показника для якості білка.

 

Хімічний індекс білків – це відношення між миллиграммами лимитирующей амінокислоти, присутньої в оціненого білку, і миллиграммами тієї ж амінокислоти референтного білка. Референтний білок – це теоретична форма білка, певна ФАО / ВООЗ на підставі ідеальній пропорції незамінних амінокислот.
Директивою ЄС 96 / 8CE щодо харчових продуктів, призначених для використання в низькокалорійних дієтах з метою зниження ваги встановлено, що білковий продукт, який використовується в даних видах дієт, повинен мати ХІ рівний майже 80 одиницям.

Співвідношення амінокислот у білку дорівнює значенню Хімічного Індексу 140, що означає, що характеризує білок, як білок високої якості з оптимальною можливістю засвоєння і використання в організмі.

Выбрать валюту оплаты
Кошик
  • Порожньо